Alt det med småt

Vi har her samlet alt det med småt ét sted, hvor du finder vores handelsbetingelser, regler & vilkår for køb af pakkerejser, information omkring fastlagte/ikke-fastlagte kampe samt vores privatlivspolitik.

Fastlæggelse af kampene

Kampen er ikke endeligt fastlagt – hvad betyder dette?

Hvis en kamp står som værende ”ikke fastlagt”, så betyder dette at der for den pågældende spillerunde endnu ikke er valgt kampe til TV og kampdatoen derfor kan rykke sig både lidt frem eller lidt tilbage i kalenderen. I langt de fleste tilfælde vil kampe efter fastlæggelse kunne blive rykket fra eksempelvis lørdag til søndag, eller omvendt. I nogle få tilfælde, så bliver kampene også valgt til enten mandags eller fredagskampe. Hvis det er en runde midt på ugen, så er de mulige spilledatoer altid tirsdag, onsdag eller torsdag aften.

Det er vigtigt at være opmærksom på dette i forhold til booking af flybilletter til turen, hvor vi som udgangspunkt anbefaler at man venter med at bestille dette til kampene er endeligt fastlagte. Med mindre man har en overnatningsperiode der dækker alle mulige spilledatoer i den pågældende spillerunde, eller køber flybilletter med mulighed for ombooking eller tilpasning.

Hvornår bliver kampene endeligt fastlagt?

Dette afhænger en del af hvilken liga det handler om. I Premier League, Serie A, Bundesligaen og Ligue 1 er de som oftest gode til at fastlægge kampene 1-2 måneder før spilledatoen, hvor de i eksempelvis La Liga oftest først fastlægger kampene 2-3 uger før, men dog med en uskreven regel om at FC Barcelona og Real Madrid under normale omstændigheder altid spiller deres hjemmekampe enten lørdag eller søndag.

For de europæiske turneringer som Champions League, Europa League og Conference League, så bliver disse altid endeligt fastlagte umiddelbart efter lodtrækningerne. Det samme gælder i udgangspunktet også for de nationale cupturneringer, såsom FA Cup, Carabao Cup, Coppa Italia m.fl.

Kan kampene godt blive rykket efter de er blevet endeligt fastlagt?

Det kan ske, at kampene bliver rykket efter de er blevet endeligt fastlagte, men kun i meget sjældne tilfælde eller hvis der på forhånd har været specifikke noter omkring dette. Det kunne eksempelvis være de weekender/spillerunder i Premier League som på forhånd er reserveret til FA Cup kampe, såfremt ét af holdene når dertil.

Vi forsøger altid at gøre tydeligt opmærksom på dette, men også holde jer opdateret efter booking såfremt der skulle ske ændringer i spilledatoen. Vi kan dog ikke holdes ansvarlige for manglende opdateringer omkring spilledatoen, og vi anbefaler derfor også at I altid selv holder et vågent øje med turneringernes eller klubbernes egen hjemmeside i forhold til ændringer.

Alle rejser er altid bundet op på den bestemte begivenhed og ikke bestemte rejsedatoer. Det betyder, at rejserne ikke kan refunderes som følge af ændringer i spilledatoen, uagtet om kampen var endeligt fastlagt eller ej på bookingtidspunktet.

For yderligere omkring dette, læs venligst vores regler og vilkår lige her: Regler og vilkår

Har du stadigvæk spørgsmål?

Skulle du stadigvæk have spørgsmål efter at have læst ovenstående, så tøv endeligt ikke med at tage fat i os. Dette kan du enten gøre på kontakt@fantravel.dk eller på +45 25 86 30 00 i vores åbningstider.