Læs venligst vores FAQ før du sender os en besked – det kan være du finder svaret her.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQ)

Kan jeg nøjes med at købe billetterne?

Vi kan desværre ikke tilbyde, at I kun køber billetterne til kampene. Det betyder, at vi som minimum skal kombinere jeres fodboldbilletter med én overnatning.

Jeg ønsker at lave en forespørgsel på en kamp, hvordan gør jeg det?

Du kan udfylde vores forespørgselsformular (klik her), hvor du ved at svare på et par uddybende spørgsmål gør det nemmere for os at komme med det bedst mulige svar. Vi bestræber os altid på at besvare forespørgsler indenfor 24 timer.

Hvordan modtager jeg mine billetter?

Leveringen af jeres billetter varierer fra klub til klub. Den kan foregå på én af følgende måder: E-Tickets, Mobilbilletter, afhentning af billetter på klubbens billetkontor ved stadion, afhentning på lokation centralt i byen eller levering til jeres hotel. Det vil altid fremgå på siden før bestilling, hvordan billetterne til den pågældende kamp bliver leveret.

Kommer vi til at sidde sammen på stadion?

Der gælder forskellige regler for antallet af siddepladser sammen, afhængig af om I bestiller alm. billetter eller hospitality billetter. Bestilles der hospitality billetter vil I altid være garanteret siddepladser sammen uanset antal. Bestilles der almindelige billetter, hvor der ikke inkluderer andet end indgangen til stadion, så varierer dette fra klub til klub. Vi henviser altid, til at læse nærmere på produktsiden for den pågældende kamp, hvor det altid vil være angivet hvor mange siddepladser sammen vi kan garantere. Bestilles der til 2 personer, vil I altid være garanteret pladser sammen.

Hvornår modtager jeg min bookingbekræftelse?

Kort efter bestilling på hjemmesiden modtager du en bekræftelsesmail på at vi har modtaget bookingen. Indenfor 24 timer herefter sender vi den endelige bekræftelse på jeres køb (bookingbekræftelse) med alle nødvendige detaljer.

Skal jeg betale det fulde beløb med det samme?

Ja. Bestillinger gennem os skal betales fuldt ud ved booking. Dette skyldes, at vi ligeledes betaler for billetterne og vores hotelpartnere ved booking.

Tilbyder I gruppe/børne rabat?

Vi tilbyder ikke børnerabatter, prisen er den samme uanset alder. Er I en større gruppe der skal afsted, så vil der oftest være mulighed for at få grupperabat.

Er der fly med i jeres pakkerejser?

Nej. Og vi tilbyder desværre heller ikke muligheden for tilkøb af flybilletter. Skulle du ønske hjælp til at finde den løsning der passer bedst til dig, så tag endeligt fat i os og så hjælper vi glædeligt.

Send os en besked - vi svarer hurtigt!