Fodboldrejse til Liverpool
LIV Liverpool
VS
AVL Aston Villa
Rejseperiode 9. november - 10. november
Kamp 9. november, 2024 kl. 20:00
Stadion Anfield
BEMÆRK! Kampen er fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Liverpool mod Aston Villa fra kun 4.495 kr. pr. person

Fodboldrejse til Liverpool – Aston Villa på Anfield i Premier League. Få en fantastisk oplevelse på det historiske Anfield i Liverpool, hvor Arne Slots Liverpool mandskab tager imod Unai Emerys tropper fra Aston Villa

Vælg jeres billetter

Brodies Lounge Inkluderet i prisen
Reds Bar Hospitality + 500,- pr person
The Village Hospitality + 900,- pr person
Anfield Beat Lounge + 1200,- pr person
Brodies Lounge

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser på den nye Anfield Road Stand i blok AM1-AM8
Garanteret siddepladser sammen for alle rejsende
Adgang til den nye Brodies Lounge fra 3 timer før kick-off
Street-food-style mad inkluderet før kampen i Loungen
Drikkevarer i pausen (øl, vin, vand)
Adgang til køb af drikkevarer i Loungen før og efter kampen
Underholdning i Loungen før kampen bl.a. med besøg af LFC-legende
Officielt kampprogram
Billetter sendes direkte fra Liverpool FCs billetsystem ca. 2-4 dage før kampen.
Billetterne skal hentes ned i Wallet på telefonen.

Vælg jeres hotel

Campanile Liverpool

Eller tilsvarende
Inkluderet i prisen
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront

Eller tilsvarende
+ 300,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Mercure Liverpool Atlantic Tower Hotel

Eller tilsvarende
+ 700,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Vælg jeres rejseperiode

Denne tur inkluderer følgende rejseperiode, men kan forlænges nedenfor for 795 kr. pr. person pr. ekstra overnatning
til

Vælg antal rejsende

Skal I mere end 5 personer afsted, så kontakt os venligst før bestilling på kontakt@fantravel.dk eller på 25 86 30 00, så vi kan hjælpe jer på den bedst mulige måde.
Rejsende - 1. person
E-mail *

Bemærk! Bookingen laves i dette navn, og denne mailadresse modtager login til Mit FanTravel m.m.

Rejsende - 2. person
E-mail (Valgfrit)

Fodboldrejse til Liverpool – Aston Villa

Her kan du booke din fodboldrejse til LiverpoolAston Villa i Premier League. Vi tilbyder officielle billetter til Liverpool mod Aston Villa på Anfield i Premier League. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Anfield. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Anfield

Her på siden finder du vores udvalg af officielle billetter til Liverpool og godt beliggende hoteller i Liverpool. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Anfield

Anfield er efter seneste udbygning, der stod færdig i 2024, nu det femte største fodboldstadion i England. Med plads til 60.725 tilskuere der skaber en intimiderende stemning, er Anfield ligeledes ét af de stadions med den bedste stemning i England. The Kop, som er den famøse ende tribune med de mest inkarnerede Liverpool-fans er ligeledes en af de mest berømte tribuner i England.

Anfield er beliggende ca. 45 minutters gang fra centrum af Liverpool. En tur man sagtens kan vælge at gå, hvis man har lidt friske ben. Alternativt er den nemmeste måde at komme til Anfield, at hoppe i en taxa eller bus. Når turen går tilbage til byen fra Anfield, så skal man være opmærksom på, at der er mange mennesker der skal væk på samme tid og infrastrukturen ikke ligefrem er som i f.eks. London. Det kan derfor tage lidt tid at få en bus eller taxa. Har man derfor de friske ben, så er gåturen på de små 45 minutter oplagt.

Byen Liverpool er for alle

Hvis du nævner byen Liverpool for andre, så er det første – og måske eneste de tænker på – fodboldklubben Liverpool FC. Men byen er meget mere end det. Den er specielt rig på kulturhistorie, hvor både Albert Dock, The Beatles, Titanic, Liverpool Cathedral og meget mere kan nævnes.

Liverpool er derfor en by som har meget mere at byde på end byens to fodboldklubber, også selvom de for rigtigt mange er hovedårsagen til at du i første omgang besøger byen.

Vi har også skrevet en artikel om Liverpool som fodbold by og eller de andre muligheder byen har at byde på, som du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.