Sportsrejse for første gang, eller som gave til en af dine nærmeste?

Bare rolig, ingen panik – hos FanTravel er du i de tryggeste hænder… med mange års erfaring indenfor sports-, rejse- og turismebranchen kan du trygt tage et kig rundt på vores muligheder, ligesom du til enhver tid altid kan kontakte os, selv ved de mindste spørgsmål.

For vi laver faktisk ikke andet end at arrangere ture for familier, kammerater, kærestepar, virksomheder og foreninger i alle størrelser. For os er god kommunikation, transparens, gennemskuelighed og overskuelighed nøgleordene når man skal afsted med os på nye fantastiske oplevelser.

Vi forsøger altid at gøre det bedste vi kan for at informere klart og tydeligt. Når du bestiller en rejse gennem os, så er der aldrig noget skjult som du selv skal være opmærksom på, der er aldrig ekstra gebyrer som du skal være opmærksom på (lige udover turistskatter, som kun kan betales af turisten selv) og vi tager heller aldrig ekstra gebyrer for navneændringer eller lignende, med mindre dette har omkostninger for os. Derudover er vi som rejsebureau også medlem af Rejsegarantifonden, medlemsnummer 2913, hvilket er endnu en tryghed for dig som kunde, da vi dermed udelukkende arbejder med udgangspunkt i gældende danske regler og I altid vil være dækket gennem Rejsegarantifonden.

Når man skal afsted på ens første tur med et nyt rejsebureau, eller bestille en tur til en af sine nærmeste for første gang, så opstår der naturligvis en masse spørgsmål og ting man bliver i tvivl om. Specielt når det kommer til vores område, som er lidt anderledes en de normale charterrejser eller storbyferier. Det måske mest væsentlige man skal være opmærksom på i forbindelse med ture med os er, om kampene/begivenheden er endeligt fastlagt eller ej. Dette har vi samlet et længere skriv om, som du kan læse hvis du klikker lige her. (LINK).

Dette er bl.a. også én af årsagerne til, at vi som udgangspunkt ikke har fly inkluderet i pakkerne du finder på vores hjemmeside og at vi anbefaler, at du venter med at booke den del, til kampen/begivenheden er blevet endeligt lagt fast på dens dato. En rejse gennem os er nemlig altid bundet op på selve kampen/begivenheden og ikke bestemte datoer. Vi tilbyder dog altid, at sammensætte rejser som også inkluderer fly – og også selvom kampene ikke er endeligt fastlagte endnu. Her vil vi dog have lidt krav til selve rejseperioden, der i så fald skal inkludere alle de mulige datoer for kampen/begivenheden.

For at gøre det hele lidt nemmere for dig som førstegangskøber, eller hvis du køber som en gave til en af dine nærmeste, så har vi her samlet 9 punkter, som stiller dig lidt bedre og forhåbentligt svarer de væsentligste spørgsmål der måtte være:

1. Som kort beskrevet ovenfor, så sørg altid for at være opmærksom på om kampen/begivenheden er endeligt fastlagt eller ej og tag dine forholdsregler i forhold til dette. På siden hvor der kan bestilles til alle kampe/begivenheder, vil det tydeligt fremgå om de er endeligt fastlagt eller ej, samt om der skulle være eventuelle øvrige bemærkninger til dette.

2. Vær helt sikker på valget af kamp/begivenhed inden du bestiller rejsen. Der er nemlig som udgangspunkt ikke er mulighed for at ændre til en anden kamp efter booking, da alle rejser købt gennem os ikke har nogen fortrydelsesret.

3. Hvis du søger inspiration til, hvor turen skal gå hen eller hvad der er at opleve i de store fodboldbyer rundt omkring, så tag eventuelt et kig på vores artikelsektion, hvor vi har lavet længere artikler omkring mulighederne i de fleste større fodboldbyer. Du kan komme til artikeloversigten ved at klikke lige her.

4. Hvis du skal give en rejse til en ven, kæreste, familiemedlem eller andet og selv er ret usikker på, hvilken kamp det skal være eller hvilken begivenhed det skal være, så overvej om et gavekort måske er et bedre valg, så der efterfølgende selv kan vælges nøjagtigt hvilken kamp/begivenhed der ønskes at skulle opleves. Du kan købe et gavekort ved at klikke lige her.

5. Kontakt os altid inden booking, såfremt du skulle have spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe med at svare på alle spørgsmål du måtte have med et smil, og der findes ingen dumme af slagsen. Det er nemlig meget vigtigt for os at du føler dig tryg hele vejen igennem, lige fra bestillingen af rejsen til hjemkomsten efter rejsen.

6. Alle vores kunder får adgang til Mit FanTravel, hvor alle relevante rejsedokumenter uploades, det er derfor en god idé lige at tjekke op på, hvad det går ud på. Det kan du gøre ved at klikke lige her.

7. Billetter til kampe/begivenheder bliver først sendt ret tæt på selve datoen for afholdelsen. Som udgangspunkt uploades de altid til dit Mit FanTravel, hvorfra de kan åbnes direkte klar til fremvisning/scanning, eller sendes videre til din egen eller dine medrejsendes mailadresser. Der sker, at billetter i nogle tilfælde først bliver uploadet 24-48 timer før kampen/begivenheden, dette er – desværre – normalt og derfor ikke noget der skal gøre dig nervøs. Alle kunder får altid det bookede og i rimelig tid inden. Bonus tip: Billetterne kommer desværre heller ikke hurtigere af, at vi bliver spurgt om hvornår de kommer – også selvom vi har stor forståelse for hvorfor, at vi får dette spørgsmål tusinde gange på en sæson.

8. Vi har lavet en lang og fyldestgørende FAQ med mange af de spørgsmål vi rigtigt tit modtager, det er en rigtig god idé at læse den igennem inden bestilling eller ved den mindste tvivl omkring noget, med 25 af de oftest stillede spørgsmål besvaret er det ret sandsynligt, at du her også finder svaret på lige netop dit spørgsmål. Du kan komme til vores FAQ ved at klikke lige her.

9. Til sidst skal du huske, at vi også har et 24/7 nummer, som du får adgang til efter at du har booket din kommende rejse. Det betyder, at du 24/7 kan komme i kontakt med os, hvis der skulle opstå selv de mindste problemstillinger under jeres rejse.

Vi glæder os rigtigt meget til at byde jer velkommen som kunde hos FanTravel, og hjælpe til med at give jer en helt igennem uforglemmelig oplevelse, når I skal afsted på tur.