Mit FanTravel – stedet hvor du finder alle dine rejsedokumenter

Hvad er Mit FanTravel? Hvordan fungerer Mit FanTravel? Skal jeg bruge Mit FanTravel? Spørgsmålene kan være mange, og det forstår vi godt da det er en helt ny funktion vi har lavet for at gøre det endnu nemmere for dig som rejsende at booke en rejse gennem os.

Mit FanTravel er på mange måder inspireret af, hvordan det fungerer når du booker flybilletter. Du modtager en unik bookingreference, som du skal bruge til at logge ind med sammen med dit efternavn. I Mit FanTravel vil du så kunne finde alle oplysninger omkring jeres kommende rejse, skrive med os, samt downloade alle relevante dokumenter i forbindelse med turen. Når du booker en rejse gennem os, så modtager du automatisk adgangen til Mit FanTravel. Du modtager ikke adgangen lige med det samme, men 1-2 hverdage efter bookingen modtager du en e-mail med logindetaljerne til Mit FanTravel. Du skal herefter gemme og huske din unikke bookingreference, for den skal bruges til login sammen med dit efternavn. Det er derfor også vigtigt, at du ikke videregiver disse oplysninger til andre.

 

Allerede efter dit første login i Mit FanTravel vil du kunne åbne eller downloade den samlede bookingbekræftelse, samt hotelvoucher(s), da begge disse vil være uploadet med det samme. Når det kommer til det vigtigste i forbindelse med jeres tur, og det vi modtager klart flest spørgsmål omkring, nemlig billetterne. Så kommer de først i ugen op til kampen, oftest 1-3 dage før kampen. Vi uploader billetterne til dit Mit FanTravel hurtigst muligt efter vi selv har modtaget dem. I Mit FanTravel vil du herefter blot kunne åbne billetterne direkte, eller du vil kunne benytte vores funktion til at sende dem videre ud pr. mail til både dig selv eller dine medrejsende. Det er ikke til alle klubber, at billetterne vil blive uploadet i Mit FanTravel, nogle klubber sender selv billetterne ud, herunder Liverpool FC. Det vil som udgangspunkt altid fremgå af informationen omkring den bestilte billettype, om de bliver uploadet i Mit FanTravel eller sendt pr. mail fra klubben eller os.

 

Mit FanTravel bliver også den nemmeste måde for dig at kommunikere med os, da vi har en integreret chatfunktion der. Her vil du automatisk modtage en e-mail omkring nye beskeder vi sender til dig, hvilket eksempelvis kan inkludere eventuelle ændringer eller fastlæggelse af datoen for begivenhed, når billetter eller andre dokumenter bliver uploadet i Mit FanTravel eller vi har tilpasset eventuelle ændringer i rejsen som der måtte være blevet forespurgt om. Alle der booker en rejse hos os, vil modtage et login til Mit FanTravel. Dette er uanset om du bestiller direkte via hjemmesiden, eller du bestiller via faktura. Det er også uanset om i er 2 rejsende, eller i er 22 rejsende. Vi ved, at det ikke er alle der er lige tekniske og derfor tilbyder vi også muligheden for, at vi kan sende alt information ud pr. e-mail i stedet. Såfremt dette ønskes skal vi blot kontaktes med en forespørgsel herom og så får vi det noteret i systemet, således at alle rejsedokumenter, billetter m.m. også sendes direkte ud via e-mail.

 

Det vil kun være den som booker rejsen, der vil få adgangen til Mit FanTravel. Vi kan ikke gøre så mere end én person pr. booking får et login, det er bl.a. også derfor vi har lavet en funktion så du direkte via Mit FanTravel kan sende billetterne ud pr. mail både til dig selv og dine medrejsende, så det ikke er nødvendigt for dem at kunne komme ind i Mit FanTravel for at åbne billetterne. For at vise hvordan Mit FanTravel fungerer, har vi her til sidst samlet en række billeder af Mit FanTravel og flere af funktionerne herinde. Skulle du fortsat være lidt i tvivl og have spørgsmål enten inden eller efter booking, så tøv endeligt ikke med at tage fat i os på kontakt@fantravel.dk eller på +45 25 86 30 00 i vores åbningstider.

 

Vi håber, at Mit FanTravel er kan være med til at gøre din kommende tur endnu mere brugervenlig.

 

Login i Mit FanTravel


 

Se alt information omkring begivenhed og de bookede billetter


 

Se alt information om hotellet


 

Modtag alle rejedokumenter direkte i Mit FanTravel klar til download


 

Chat direkte med os i Mit FanTravel