Fodboldrejse til West Ham
WHU West Ham
VS
BRI Brighton
Rejseperiode 21. december - 23. december
Kamp 21. december, 2024 kl. 15:00
Stadion London Stadium
BEMÆRK! Kampdato er ikke endeligt fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev West Ham mod Brighton fra kun 2.995 kr. pr. person*

Fodboldrejse til West Ham – Brighton i Premier League. Få en fantastisk oplevelse det tidligere olympiske stadion, London Stadium, hvor Julen Lopeteguis West Ham tager imod sidste sæsons nummer 8, Brighton

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Vores billetmuligheder til West Ham

General Admission – Kortside Standardbillet
General Admission – Langside Forventet pris + 200,- pr person
The Academy Hospitality Forventet pris + 400,- pr person
General Admission – Kortside

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser på den øvre kortside.
Garanteret siddepladser sammen for alle rejsende.
West Ham afsnit, så ingen merchandise eller åben support for udeholdet er tilladt!
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vores oftest benyttede hoteller til West Ham

ibis London Stratford

Eller tilsvarende
Standard hotel
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Royal National

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 200,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Wilde Aparthotels Aldgate Tower Bridge

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 500,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Fodboldrejse til West Ham – Brighton

Her kan du booke din fodboldrejse til West HamBrighton i Premier League. Vi tilbyder officielle billetter til West Ham mod Brighton på London Stadium i Premier League. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på London Stadium. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på London Stadium

Her på siden finder du vores udvalg af officielle billetter til West Ham og godt beliggende hoteller i London. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om London Stadium

London Stadium er beliggende i Stratford, i det østlige London, og åbnede officielt d. 5. maj 2012, hvorefter det blev benyttet til OL i London i 2012. Efter OL i 2012 stod stadion relativt ubenyttet i en årrække. Dette indtil West Ham besluttede sig for at købe det og dermed fraflytte deres gamle stadion, Upton Park. West Ham spillede deres første kamp på London Stadium d. 4. august 2016 med en 3-0 sejr over NK Domzale i Europa League kvalifikationen.

Den nemmeste og hurtigste måde at komme til London Stadium på, er ved at tage Undergrunden til Stratford. Fra Stratford er London Stadion blot en kort gåtur væk. Vi anbefaler, at man benytter den offentlige transport med Undergrunden for at komme både til og fra stadion.

Fodboldhovedstaden London

Når du snakker fodboldhovedstader, skal London sættes helt i top. Med intet mindre end 18 større fodboldklubber i byen, overgår den alle andre når det kommer til antal. London byder derudover på et stort antal seværdigheder som alle er værd at se, shopping muligheder i lange baner, samt et uendeligt stort udvalg af spisesteder.

London er derfor den perfekte by at besøge for de fodboldinteresserede, som også vil meget mere end bare fodbold.

Vi har også skrevet en artikel om London som fodbold by og alle de andre muligheder byen har at byde på, som du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.