Fodboldrejse til Real Madrid
RMA Real Madrid
VS
GIR Girona
Rejseperiode 21. februar - 24. februar
Kamp 23. februar, 2025 kl. 18:00
Stadion Bernabéu
BEMÆRK! Kampdato er ikke endeligt fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Real Madrid mod Girona fra kun 4.695 kr. pr. person

Fodboldrejse til Real Madrid – Girona på Bernabéu i La Liga. Få en fantastisk oplevelse på det legendariske og nyrenoverede Bernabéu, hvor Kongeklubben Real Madrid med Mbappé, Vinícius, Bellingham og de andre stjerner tager imod sidste sæsons store overraskelse, Girona

Vælg jeres billetter

General Admission - Øvre Kortside Lvl. 500-600 (par) Inkluderet i prisen
General Admission - Nedre Kortside Lvl. 0-400 (par) + 1000,- pr person
General Admission - Øvre Langside Lvl. 500-600 (par) + 1500,- pr person
General Admission - Hjørne Lvl. 0-400 (par) + 1750,- pr person
General Admission - Øvre Kortside Lvl. 500-600 (par)

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser på kortsiden (bag målet) i 5-600 blokkene.
Garanteret siddepladser sammen i par (med mindre andet er aftalt før booking).
Billetter i par betyder, at ved et ulige antal så garanterer vi ikke alle pladser sammen.
Billetter i par betyder også, at billetterne i par kan være i forskellige blokke.
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vælg jeres hotel

Travelodge Torrelaguna

Eller tilsvarende
Inkluderet i prisen
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

NH Madrid Ventas

Eller tilsvarende
+ 500,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

NH Madrid Nacional

Eller tilsvarende
+ 800,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Vælg jeres rejseperiode

Denne tur inkluderer følgende rejseperiode, men kan forlænges nedenfor for 795 kr. pr. person pr. ekstra overnatning
til

Vælg betalingsmetode

Når rejsen bestilles mere end 60 dage før kampdato, tilbyder FanTravel at betalingen deles op i to. Et depositum ved bestilling og restbeløbet faktureres tættere på kampstart. Du kan læse mere om vores depositum under FAQ.
Depositum - Betal 50% af pakkeprisen nu og resten 60 dage før rejsen
Fuldt beløb - Betal hele pakkeprisen med det samme

Vælg antal rejsende

Skal I mere end 5 personer afsted, så kontakt os venligst før bestilling på kontakt@fantravel.dk eller på 25 86 30 00, så vi kan hjælpe jer på den bedst mulige måde.
Rejsende - 1. person
E-mail *

Bemærk! Bookingen laves i dette navn, og denne mailadresse modtager login til Mit FanTravel m.m.

Rejsende - 2. person
E-mail (Valgfrit)

Fodboldrejse til Real Madrid - Girona

Her kan du booke din fodboldrejse til Real MadridGirona i La Liga. Vi tilbyder billetter til Real Madrid mod Girona på Bernabéu i La Liga. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Bernabéu. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Bernabéu

Her på siden finder du vores udvalg af billetter til Real Madrid og godt beliggende hoteller i Madrid. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Bernabéu

Bernabéu er et af de mest velkendte fodboldstadions i verden. Som hjemmebane for kongeklubben Real Madrid siden 1947 er det en institution i fodboldverdenen. Alle fodboldspillere dømmer om at spille på Bernabéu. Og alle fodboldfans drømmer om, at besøge og opleve Bernabéu. Måske lige bortset fra hvis man holder med FC Barcelona, men ellers.

Bernabéu er beliggende i det centrale Madrid. Bernabéu er let tilgængeligt både med det offentlige metrosystem, hvor der er et stop der hedder ”Santiago Bernabéu”. Hvis man er frisk på en gåtur gennem Madrids gader, så tager det en lille time at gå fra det centrale og populære Gran Vía og til Bernabéu. Helt generelt er der ikke mangel på muligheder for at komme til Bernabéu og i sidste ende bliver det blot et spørgsmål om hvad der passer jer bedst.

Den spanske hovedstad Madrid

Den spanske hovedstad Madrid, er en livlig by, som er rig på historie og kultur. Udover at være byen hvor Kongeklubben Real Madrid hører til, så er det en by med en masse at byde på. Eksempelvis Prado-museet, Gran Vía, Det Kongelige Palads og en masse tapasbarer. Madrid er en by, der har noget for enhver smag, uanset om du er interesseret i kunst, historie, god mad eller blot vil nyde fodbolden fra én af de mange Madrid-klubber.

Vi har skrevet en artikel om Madrid som by og alle de muligheder byen har at byde på. Den kan du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.