Fodboldrejse til Everton
EVE Everton
VS
IPS Ipswich
Rejseperiode 3. maj - 5. maj
Kamp 3. maj, 2025 kl. 15:00
Stadion Goodison Park
BEMÆRK! Kampdato er ikke endeligt fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Everton mod Ipswich fra kun 5.295 kr. pr. person*

Fodboldrejse til Everton – Ipswich på Goodison Park i Premier League. Få en fantastisk oplevelse på Goodison Park for en sidste gang, hvor Merseyside klubben Everton tager imod oprykkerne fra Ipswich Town

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Vores billetmuligheder til Everton

General Admission - Kortside Standardbillet
General Admission - Langside Forventet pris + 500,- pr person
General Admission - Kortside

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser på kortsiden (bag målet).
Garanteret siddepladser sammen i par (med mindre andet er aftalt før booking).
Billetter i par betyder, at ved et ulige antal så garanterer vi ikke alle pladser sammen.
Billetter i par betyder også, at billetterne i par kan være i forskellige blokke.
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vores oftest benyttede hoteller til Everton

Campanile Liverpool

Eller tilsvarende
Standard hotel
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 300,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Mercure Liverpool Atlantic Tower Hotel

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 500,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Fodboldrejse til Everton – Ipswich

Her kan du booke din fodboldrejse til EvertonIpswich i Premier League. Vi tilbyder officielle billetter til Everton mod Ipswich på Goodison Park i Premier League. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Goodison Park. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Goodison Park

Her på siden finder du vores udvalg af officielle billetter til Everton og godt beliggende hoteller i Liverpool. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Goodison Park

Goodison Park er beliggende lige på den anden side af Stanley Park fra Anfield. Som Premier League stadion og hjemmebane for Everton bliver dette den sidste sæson. Det forventes nemlig, at Everton fra starten af 2025-2026 sæsonen kan flytte ind på deres spritnye stadion ved Bramley-Moore Dock. Derfor bliver 2024-2025 sæsonen den absolut sidste mulighed for at opleve Goodison Park.

Goodison Park er beliggende ca. 45 minutters gang fra centrum af Liverpool. En tur man sagtens kan vælge at gå, hvis man har lidt friske ben. Alternativt er den nemmeste måde at komme til Goodison Park, at hoppe i en taxa eller bus. Når turen går tilbage til byen fra Goodison Park, så skal man være opmærksom på, at der er mange mennesker der skal væk på samme tid og infrastrukturen ikke ligefrem er som i f.eks. London. Det kan derfor tage lidt tid at få en bus eller taxa. Dog langt fra lige så lang tid som hvis det er naboerne fra Liverpool man har været inde og se på Anfield. Har man derfor de friske ben, så er gåturen på de små 45 minutter oplagt.

Byen Liverpool er for alle

Hvis du nævner byen Liverpool for andre, så er det første – og måske eneste de tænker på – fodboldklubben Liverpool FC. Men byen er meget mere end det. Den er specielt rig på kulturhistorie, hvor både Albert Dock, The Beatles, Titanic, Liverpool Cathedral og meget mere kan nævnes.

Liverpool er derfor en by som har meget mere at byde på end byens to fodboldklubber, også selvom de for rigtigt mange er hovedårsagen til at du i første omgang besøger byen.

Vi har også skrevet en artikel om Liverpool som fodbold by og eller de andre muligheder byen har at byde på, som du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.