Fodboldrejse til Atletico Madrid
ATM Atlético Madrid
VS
SEV Sevilla
Rejseperiode 6. december - 9. december
Kamp 8. december, 2024 kl. 18:00
Stadion Metropolitano Stadium
BEMÆRK! Kampdato er ikke endeligt fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Atlético Madrid mod Sevilla fra kun 1.995 kr. pr. person*

Fodboldrejse til Atletico Madrid – Sevilla på Metropolitano Stadium i La Liga. Få en fantastisk oplevelse på det stemningsfyldte Metropolitano Stadium i hovedstaden Madrid, hvor Diego Simeones Atlético Madrid tager imod Sevilla, der sidste sæson skuffede med en 14. plads i La Liga

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Vores billetmuligheder til Atlético Madrid

General Admission - Øvre Kortside Standardbillet
General Admission - Øvre Langside Forventet pris + 200,- pr person
General Admission - Øvre Kortside

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser på kortsiden (bag målet).
Garanteret siddepladser sammen, som minimum i par (større grupper er muligt).
Billetter i par betyder, at ved et ulige antal så garanterer vi ikke alle pladser sammen.
Billetter i par betyder også, at billetterne i par kan være i forskellige blokke.
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vores oftest benyttede hoteller til Atlético Madrid

Travelodge Torrelaguna

Eller tilsvarende
Standard hotel
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

ibis Styles Madrid City Las Ventas

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 300,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

NH Madrid Ventas

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 500,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Fodboldrejse til Atletico Madrid - Sevilla

Her kan du booke din fodboldrejse til Atletico MadridSevilla i La Liga. Vi tilbyder billetter til Atletico Madrid mod Sevilla på Metropolitano Stadium i La Liga. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Metropolitano Stadium. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Metropolitano Stadium

Her på siden finder du vores udvalg af billetter til Atletico Madrid og godt beliggende hoteller i Madrid. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Metropolitano Stadium

Metropolitano Stadium er beliggende i den nordøstlige del af Madrid. Metropolitano Stadium åbnede 2017-2018 sæsonen, hvor det stod færdigbygget. Der er plads til 70.460 tilskuere og ligesom på Atletico Madrids gamle hjemmebane, Vicente Calderon, er stemningen intens og specielt til de store kampe noget helt unikt.

Når turen går mod Metropolitano Stadium fra det centrale Madrid, er der to oplagte muligheder. Enten at tage undergrunden eller hoppe i en taxa. Med ca. 10 km. fra det centrale Madrid og til Metropolitano Stadium er turen for lang til at tage den gående, medmindre man har ualmindeligt friske ben. Helt generelt er der ikke mangel på muligheder for at komme til Metropolitano Stadium og i sidste ende bliver det blot et spørgsmål om hvad der passer jer bedst.

Den spanske hovedstad Madrid

Den spanske hovedstad Madrid, er en livlig by, som er rig på historie og kultur. Udover at være byen hvor Kongeklubben Real Madrid hører til, så er det en by med en masse at byde på. Eksempelvis Prado-museet, Gran Vía, Det Kongelige Palads og en masse tapasbarer. Madrid er en by, der har noget for enhver smag, uanset om du er interesseret i kunst, historie, god mad eller blot vil nyde fodbolden fra én af de mange Madrid-klubber.

Vi har skrevet en artikel om Madrid som by og alle de muligheder byen har at byde på. Den kan du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.