Fodboldrejse til Arsenal
ARS Arsenal
VS
WHU West Ham
Rejseperiode 22. februar - 24. februar
Kamp 22. februar, 2025 kl. 15:00
Stadion Emirates
BEMÆRK! Kampdato er ikke endeligt fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Arsenal mod West Ham fra kun 6.595 kr. pr. person*

Fodboldrejse til Arsenal – West Ham på Emirates i Premier League. Få en fantastisk oplevelse når mesterskabskandidaterne fra Arsenal tager imod Julen Lopeteguis West Ham

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Vores billetmuligheder til Arsenal

Cannon Club Level Package Standardbillet
Cannon Club Level Package

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Premium siddepladser i blok 66-80.
Garanteret siddepladser sammen for alle rejsende.
Pre-match hospitality (lidt mad og drikke i Loungen før kampen)
Forfriskninger i pausen (øl, vin, vand).
Adgang til Arsenal Museum (på kampdage).
Stadionrundvisning (ikke på kampdage).
Officielt kampprogram.
5£ voucher til Arsenal Fan Store.
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vores oftest benyttede hoteller til Arsenal

Royal National

Eller tilsvarende
Standard hotel
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 400,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Wilde Aparthotels Aldgate Tower Bridge

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 500,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Fodboldrejse til Arsenal – West Ham

Her kan du booke din fodboldrejse til ArsenalWest Ham i Premier League. Vi tilbyder officielle billetter til Arsenal mod West Ham på Emirates i Premier League. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Emirates, klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Emirates

Her på siden finder du vores udvalg af officielle billetter til Arsenal og godt beliggende hoteller i London. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Emirates

Emirates Stadium er beliggende i Islington, i det nordlige London, og åbnede officielt d. 22. juli 2006. Her blev Emirates den nye hjemmebane for Arsenal, der dermed forlod det gamle legendariske Highbury. Emirates er ét af de største stadions i London, og England, med plads til 60.704 tilskuere.

Når turen går til Emirates, er der flere muligheder med specielt Undergrunden i London. Her er stoppene ”Arsenal”, ”Holloway Road”, ”Finsbury Park” og ”Highbury & Islington” alle indenfor god gåafstand til stadion. Det anbefales klart, at man benytter den offentlige transport med Undergrunden for at komme til og fra stadion.

Fodboldhovedstaden London

Når du snakker fodboldhovedstader, skal London sættes helt i top. Med intet mindre end 18 større fodboldklubber i byen, overgår den alle andre når det kommer til antal. London byder derudover på et stort antal seværdigheder som alle er værd at se, shopping muligheder i lange baner, samt et uendeligt stort udvalg af spisesteder.

London er derfor den perfekte by at besøge for de fodboldinteresserede, som også vil meget mere end bare fodbold.

Vi har også skrevet en artikel om London som fodbold by og alle de andre muligheder byen har at byde på, som du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.