Fodboldrejse til Manchester City
MCI Manchester City
VS
EVE Everton
Rejseperiode 26. december - 28. december
Kamp 26. december, 2024 kl. 15:00
Stadion Etihad
BEMÆRK! Kampdato er ikke endeligt fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Manchester City mod Everton fra kun 2.495 kr. pr. person

Fodboldrejse til Manchester City – Everton på Etihad i Premier League. Få en fantastisk oplevelse på Etihad i Manchester, hvor mesterskabs-favoritterne fra Manchester City tager imod Merseyside klubben Everton

Vælg jeres billetter

93:20 Lounge Inkluderet i prisen
General Admission - Nedre Langside Inkluderet i prisen
93:20 Lounge

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Adgang til 93:20 Loungen fra 2,5 time før kick-off.
Siddepladser sammen i blok 209/210 eller tilsvarende blokke.
Mulighed for køb af mad og drikke i loungen før kampen.
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vælg jeres hotel

Campanile Manchester

Eller tilsvarende
Inkluderet i prisen
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Pendulum Hotel

Eller tilsvarende
+ 300,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Leonardo Hotel Manchester Piccadilly

Eller tilsvarende
+ 500,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Vælg jeres rejseperiode

Denne tur inkluderer følgende rejseperiode, men kan forlænges nedenfor for 795 kr. pr. person pr. ekstra overnatning
til

Vælg betalingsmetode

Når rejsen bestilles mere end 60 dage før kampdato, tilbyder FanTravel at betalingen deles op i to. Et depositum ved bestilling og restbeløbet faktureres tættere på kampstart. Du kan læse mere om vores depositum under FAQ.
Depositum - Betal 50% af pakkeprisen nu og resten 60 dage før rejsen
Fuldt beløb - Betal hele pakkeprisen med det samme

Vælg antal rejsende

Skal I mere end 5 personer afsted, så kontakt os venligst før bestilling på kontakt@fantravel.dk eller på 25 86 30 00, så vi kan hjælpe jer på den bedst mulige måde.
Rejsende - 1. person
E-mail *

Bemærk! Bookingen laves i dette navn, og denne mailadresse modtager login til Mit FanTravel m.m.

Rejsende - 2. person
E-mail (Valgfrit)

Fodboldrejse til Manchester City – Everton

Her kan du booke din fodboldrejse til Manchester CityEverton i Premier League. Vi tilbyder officielle billetter til Manchester City mod Everton på Etihad i Premier League. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Etihad. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Etihad

Her på siden finder du vores udvalg af officielle billetter til Manchester City og godt beliggende hoteller i Manchester. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Etihad

Etihad er beliggende i den østlige del af Manchester. Etihad er et relativt nyrenoveret stadion, da det i sin nuværende form stod klar i 2003 med plads til ca. 55.000 tilskuere. Det sagt, så har Manchester City planer om at udvide og forbedre yderligere. Forventningen er, at der fra 2025/2026 sæsonen skal være plads til mere end 60.000 tilskuere. Derudover skal bygges et hotel med over 400 værelser lige ved Etihad.

Når turen går mod Etihad, er der flere muligheder for at komme dertil. Den måske mest oplagte måde at komme til Etihad på er ved at gå fra centrum af Manchester. Denne gåtur tager ca. 25 minutter, afhængig af ens udgangspunkt i centrum. Alternativt er der også gode muligheder for at enten at tage en Uber eller Bolt, som er et godt alternativ til de traditionelle taxaer. Det er både mere tilgængeligt og oftest også billigere. Der er også offentlige transportmuligheder med både bus og letbane.

En fodboldby udover det sædvanlige

Byen Manchester er kendt for mange ting og er en stor by i den engelske historie. Der er dog ingen tvivl om at, når byen Manchester bliver nævnt, er der rigtigt mange som først og fremmest tænker på én af klubbens to store fodboldklubber, Manchester United eller Manchester City. Men Manchester er også kendt for at være én af Storbritanniens mest indflydelsesrige byer når det kommer til kultur, historie og specielt industrialisering. Manchester er bl.a. kendt for at være den første by i verden der blev industrialiseret, primært drevet af deres beliggenhed som gjorde det muligt, samt en stor produktion af diverse tekstiler, jern og kul. Der er derfor ingen tvivl om, at Manchester er en traditionel engelsk arbejderby.

Vi har også skrevet en artikel om Manchester som fodbold by og eller de andre muligheder byen har at byde på, som du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.