Fodboldrejse til Manchester United
MAN Manchester United
VS
IPS Ipswich
Rejseperiode 25. februar - 27. februar
Kamp 26. februar, 2025 kl. 19:45
Stadion Old Trafford
BEMÆRK! Kampdato er ikke endeligt fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Manchester United mod Ipswich fra kun 1.895 kr. pr. person

Fodboldrejse til Manchester United – Ipswich på Old Trafford i Premier League. Få en fantastisk oplevelse på det legendariske Old Trafford i Manchester, hvor Christian Eriksen, Rasmus Højlund og de røde djævle tager imod oprykkerne fra Ipswich Town

Vælg jeres billetter

Official Match Break Package Inkluderet i prisen
Executive Quadrant Hospitality + 300,- pr person
Pre Match Museum Package + 1300,- pr person
Official Match Break Package

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser sammen i blok NW3429, NW3431, N3434 eller tilsvarende.

Garanteret siddepladser sammen for alle rejsende.

Voucher til lidt mad og drikke på stadion.

Officielt Manchester United kampprogram.
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vælg jeres hotel

Campanile Manchester

Eller tilsvarende
Inkluderet i prisen
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Pendulum Hotel

Eller tilsvarende
+ 200,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Wilde Aparthotels St. Peter’s Square Manchester

Eller tilsvarende
+ 400,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Vælg jeres rejseperiode

Denne tur inkluderer følgende rejseperiode, men kan forlænges nedenfor for 695 kr. pr. person pr. ekstra overnatning
til

Vælg betalingsmetode

Når rejsen bestilles mere end 60 dage før kampdato, tilbyder FanTravel at betalingen deles op i to. Et depositum ved bestilling og restbeløbet faktureres tættere på kampstart. Du kan læse mere om vores depositum under FAQ.
Depositum - Betal 50% af pakkeprisen nu og resten 60 dage før rejsen
Fuldt beløb - Betal hele pakkeprisen med det samme

Vælg antal rejsende

Skal I mere end 5 personer afsted, så kontakt os venligst før bestilling på kontakt@fantravel.dk eller på 25 86 30 00, så vi kan hjælpe jer på den bedst mulige måde.
Rejsende - 1. person
E-mail *

Bemærk! Bookingen laves i dette navn, og denne mailadresse modtager login til Mit FanTravel m.m.

Rejsende - 2. person
E-mail (Valgfrit)

Fodboldrejse til Manchester United – Ipswich

Her kan du booke din fodboldrejse til Manchester UnitedIpswich i Premier League. Vi tilbyder officielle billetter til Manchester United mod Ipswich på Old Trafford i Premier League. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Old Trafford. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Old Trafford

Her på siden finder du vores udvalg af officielle billetter til Manchester United og godt beliggende hoteller i Manchester. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Old Trafford

Old Trafford er beliggende i den vestlige del af Manchester. Old Trafford er det største stadion i Premier League og det næststørste i England. Med plads til 74.310 tilskuere er det kun overgået af Wembley når det kommer til kapaciteten. Old Trafford er et af de mest ikoniske stadions i England og et stadion som alle fodboldfans kender.

Når turen går mod Old Trafford, er der flere muligheder for at komme dertil. Den måske mest oplagte er at tage en taxa fra centrum og ud til Old Trafford. Dette tager cirka 10-15 minutter og koster oftest ca. 15-20 pund på kampdage. Her er en Uber eller Bolt et godt alternativ til de traditionelle taxaer. Det er både mere tilgængeligt og oftest også billigere. Der er også offentlige transportmuligheder med både bus, tog eller letbanen.

En fodboldby udover det sædvanlige

Byen Manchester er kendt for mange ting og er en stor by i den engelske historie. Der er dog ingen tvivl om at, når byen Manchester bliver nævnt, er der rigtigt mange som først og fremmest tænker på én af klubbens to store fodboldklubber, Manchester United eller Manchester City. Men Manchester er også kendt for at være én af Storbritanniens mest indflydelsesrige byer når det kommer til kultur, historie og specielt industrialisering. Manchester er bl.a. kendt for at være den første by i verden der blev industrialiseret, primært drevet af deres beliggenhed som gjorde det muligt, samt en stor produktion af diverse tekstiler, jern og kul. Der er derfor ingen tvivl om, at Manchester er en traditionel engelsk arbejderby.

Vi har også skrevet en artikel om Manchester som fodbold by og eller de andre muligheder byen har at byde på, som du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.