FanTravel Partners – et samarbejde til fordel for jeres klub

Som noget helt nyt tilbyder vi, at I kan optjene sponsorat fra FanTravel til jeres klub ved blot at henvise alle de fodboldinteresserede I kender, til at købe deres fremtidige fodboldrejse hos os.

Helt lavpraktisk fungerer FanTravel Partners således, at I får jeres eget helt unikke link, som I kan dele ud til samarbejdspartnere, sponsorer, medlemmer eller blot andre venner af klubben. Det kan ligeledes være, at bødekassen skal tømmes på en fodboldtur og her vil I så kunne få lidt igen til klubkassen, ved at lade os arrangere denne. Når de så er inde på vores side via dette link, så vil der i toppen af siden være en blå bjælke hvor det fremgår, at de nu støtter jer ved at købe deres næste rejse gennem os. Vi tilbyder et fast beløb pr. rejsende der køber, dette beløb er det samme for alle vores Partners uanset størrelse.

 

Vi har her samlet lidt billeder af hvordan FanTravel Partners fungerer. Det er ligeledes vigtigt for os at understrege, at FanTravel Partners ikke kommer til at ændre på vores priser, de forbliver de – måske – mest konkurrencedygtige på markedet set over en hel sæson. Hvis I synes det lyder interessant at blive FanTravel Partner, så kontakt os på partners@fantravel.dk eller +45 25 86 30 00 og så vil vi hjælpe Jer igang.

 

 

Efter I er logget ind vil I blive mødt af en informationsside, hvor I kan se alt information omkring klubben, samt alle detaljer omkring vores aftale, optjent kommission og meget mere.

 

 

Når man tilgår FanTravel via jeres eget link, så vil der i toppen af siden altid være en blå bjælke som tydeligt viser, at man vil støtte Jer som klub, hvis man foretager en booking på vores side.

 

 

Det vil ligeledes fremgå af kurven når kunden har lagt rejsen heri, at personen ved købet støtter Jeres klub.