FORHOLDSREGLER VEDR. TJEKKIET – DANMARK I BAKU (3. JULI):

I forbindelse med køb af ture til Tjekkiet – Danmark i kvartfinalen ved EURO 2020, i Baku, er det væsentligt at alt nedenstående læses grundigt igennem.

Det er desværre ikke helt problemfrit at rejse til Baku og støtte landsholdet i kampen om en plads i semifinalen. Der er derfor en række restriktioner som I skal være ekstra opmærksomme på:

  • For at kunne rejse ind i Aserbajdsjan kræver det et visum. Dette kan der ansøges for ved at klikke her.  Et visum koster 23 USD hvis man kan vente 3 dage på at modtage dette, hvis man derimod skal have det indenfor 24 timer er prisen 51 USD. 
  • Der skal medbringes en negativ PCR-test som er mindre end 72 timer gammel, dette gælder også selvom man er færdigvaccineret eller tidligere smittet med COVID-19.
  • For at rejse hjem fra Baku igen, skal du ligeledes have en negativ test der er under 72 timer gammel, det anbefales derfor at forsøge og time sit test-tidspunkt, så samme test kan bruges til både hjem og udrejse. Alternativt koster en test i Baku ca. 45€ og der er en svartid på op til 24 timer.
  • Ved ankomst til Danmark er der et krav om isolation i op til 10 dage. Dette gælder dog ikke for personer som er færdigvaccineret (14 dage efter 2. stik) eller har været smittet indenfor de seneste 6 måneder og har en positiv PCR-test til at kunne bevise dette. Isolationen kan blive brudt med en negativ test, som tidligst kan tages 4 døgn efter hjemkomst til Danmark.

Hvis I bestiller en tur gennem os til kampen i Baku på lørdag, så er der ligeledes et par forholdsregler vi er nødt til at tage os i forhold til bestillingen. Normalt gældende regler og vilkår for bestillinger gennem os gælder stadigvæk, men med følgende tilføjelser:

  • Aserbajdsjan er lige nu et orange land i følge den danske rejsevejledning. Dette giver normalt ret til refunderinger ved bestillinger gennem danske rejsebureauer, men denne ophører ved bestilling af en rejse til Baku d.d., hvor de på bestillingstidspunktet er orange.
  • Det er udelukkende jer som rejsendes eget ansvar, at have de nødvendige tests og dokumenter i orden ved indrejse.
  • Vi anbefaler på det kraftigste, at I inden afrejse sørger for, at I har en gældende rejseforsikring – som også gælder i Aserbajdsjan, selvom de er orange i følge Udenrigsministeriets rejsevejledning.

HAR DU STADIGVÆK SPØRGSMÅL?
Skulle du stadigvæk have spørgsmål efter at have læst ovenstående, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at tage fat i os på kontakt@fantravel.dk eller lige her.