Les Parisiens

Les Parisiens

Oplev Paris SG

Paris SG er et af nutidens helt store hold og samtaleemner. PSG spiller deres hjemmekampe i Ligue 1 og Champions League på Parc des Princes, med plads til lige under 50.000 tilskuere. Klubben som vi kender den i dag trækker tråde tilbage til 1970, så klubalder er ikke det der tynger dem. Med enorme finansielle kræfter, har klubben siddet hårdt på pokalerne i fransk fodbold de senere år, selvom deres helt store mål er at kunne løfte pokalen med de store ører, nemlig Champions League-trofæet. Find jeres næste fodboldrejse til Paris SG lige her.

#Champions League
#Ligue 1

Ingen kampe

Vi har desværre ingen rejser til Paris SG på nuværende tidspunkt. Hold øje med siden, da vi opdaterer den umiddelbart efter, at der er kommet nye kampe.
En by af romantik, kultur, og fodbold Den franske hovedstad Paris

En by af romantik, kultur, og fodbold

Den franske hovedstad Paris

Paris, kærlighedens og lysets by, er en destination, der tilbyder en rig blanding af historie, kultur og sport. Fra ikoniske monumenter til verdenskendte fodboldklubber, byder Paris på en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er en romantiker, kunstelsker eller fodboldentusiast, vil Paris fortrylle dig...