Fodboldrejse til Community Shield
MCI Manchester City
VS
MAN Manchester United
Rejseperiode 10. august - 11. august
Kamp 10. august, 2024 kl. 16:30
Stadion Wembley
BEMÆRK! Kampen er fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Manchester City mod Manchester United fra kun 1.895 kr. pr. person

Fodboldrejse til Community Shield 2024 på Wembley. Sæsonen sparkes igang lørdag d. 10. august med Community Shield 2024Wembley, hvor sidste sæsons Premier League vindere Manchester City tager imod lokalrivalerne og sidste sæsons FA Cup vindere Manchester United.

Vælg jeres billetter

General Admission - Øvre Kortside (Manchester City) Inkluderet i prisen
General Admission - Øvre Langside (Manchester City) + 295,- pr person
General Admission - Nedre Kortside (Manchester City) + 595,- pr person
Club Wembley (Manchester City) + 1995,- pr person
Club Wembley (Manchester United) + 1995,- pr person
General Admission - Øvre Kortside (Manchester City)

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser på den øvre kortside.
Pladser i Manchester City enden.
Garanteret siddepladser sammen for op til 4 personer.
Flere sammen kan formentligt garanteres hvis der forespørges inden booking.
Billetter uploades som E-Tickets til Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vælg jeres hotel

ibis London Earls Court

Eller tilsvarende
Inkluderet i prisen
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Royal National

Eller tilsvarende
+ 195,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Novotel London Wembley

Eller tilsvarende
+ 495,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Vælg jeres rejseperiode

Denne tur inkluderer følgende rejseperiode, men kan forlænges nedenfor for 795 kr. pr. person pr. ekstra overnatning
til

Vælg antal rejsende

Skal I mere end 5 personer afsted, så kontakt os venligst før bestilling på kontakt@fantravel.dk eller på 25 86 30 00, så vi kan hjælpe jer på den bedst mulige måde.
Rejsende - 1. person
E-mail *

Bemærk! Bookingen laves i dette navn, og denne mailadresse modtager login til Mit FanTravel m.m.

Rejsende - 2. person
E-mail (Valgfrit)

Fodboldrejse til Manchester City - Manchester United i Community Shield 2024

Her kan du booke din fodboldrejse til Manchester City - Manchester United i Community Shield 2024. Vi tilbyder officielle billetter til Wembley. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Wembley, klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Wembley

Her på siden finder du vores udvalg af officielle billetter til Community Shield 2024 og godt beliggende hoteller i London, af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Fodboldhovedstaden London

Når du snakker fodboldhovedstader, skal London sættes helt i top. Med intet mindre end 18 større fodboldklubber i byen, overgår den alle andre når det kommer til antal. London byder derudover på et stort antal seværdigheder som alle er værd at se, shopping muligheder i lange baner, samt et uendeligt stort udvalg af spisesteder.

London er derfor den perfekte by at besøge for de fodboldinteresserede, som også vil meget mere end bare fodbold.

Vi har også skrevet en artikel om London som fodbold by og eller de andre muligheder byen har at byde på, som du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.