fodboldrejse til FC Barcelona
FCB FC Barcelona
VS
BIL Athletic Bilbao
Rejseperiode 23. august - 26. august
Kamp 24. august, 2024 kl. 19:00
Stadion Lluís Companys Olympic Stadium
BEMÆRK! Kampen er fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev FC Barcelona mod Athletic Bilbao fra kun 2.595 kr. pr. person*

Fodboldrejse til FC Barcelona – Athletic Bilbao på Estadi Olímpic Lluís Companys i La Liga. Få en fantastisk oplevelse på FC Barcelonas midlertidige nye hjemmebane Estadi Olímpic Lluís Companys, hvor Cataloniens stolthed, Barça tager imod basker-klubben Athletic Bilbao

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Vores billetmuligheder til FC Barcelona

General Admission - Kortside Standardbillet
General Admission - Hjørne Forventet pris + 200,- pr person
General Admission - Langside Forventet pris + 500,- pr person
General Admission - Kortside

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser på kortsiden (bag målet).
Garanteret siddepladser sammen i par (med mindre andet er aftalt før booking).
Billetter i par betyder, at ved et ulige antal så garanterer vi ikke alle pladser sammen.
Billetter i par betyder også, at billetterne i par kan være i forskellige blokke.
Se næste billede for illustration af hvad "pladser i par" betyder for FC Barcelona-kampe.
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vores oftest benyttede hoteller til FC Barcelona

Hotel Catalonia Park Güell

Eller tilsvarende
Standard hotel
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Catalonia Park Puxtet

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 300,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Mercure Condor Barcelona

Eller tilsvarende
Forventet pris pr. person: + 800,-
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Rejser til denne kamp arrangeres pt. kun på forespørgsel. Klik derfor på knappen nedenfor og udfyld formularen med jeres ønsker til billetter og hotel, samt ønskede rejseperiode. Så vil vores dygtige rejsekonsulenter vende tilbage til dig med et tilbud hurtigst muligt.

Send forespørgsel på denne kamp

*Bemærk at prisen for kampe på forespørgsel er en vejledende pris vi forsøger at holde så godt opdateret som muligt. Prisen kan derfor variere lidt, når I får et endeligt tilbud tilsendt.

Fodboldrejse til FC Barcelona - Athletic Bilbao

Her kan du booke din fodboldrejse til FC BarcelonaAthletic Bilbao i La Liga. Vi tilbyder billetter til FC Barcelona mod Athletic Bilbao på Estadi Olímpic Lluís Companys i La Liga. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Estadi Olímpic Lluís Companys. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Estadi Olímpic Lluís Companys

Her på siden finder du vores udvalg af billetter til FC Barcelona og godt beliggende hoteller i Barcelona. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Estadi Olímpic Lluís Companys

Estadi Olímpic Lluís Companys blev bygget I 1927, som en del af et fejlslagent bud fra Barcelona by om OL-værtskabet i 1936. I 1989 blev det dog renoveret, da Barcelona skulle afholde OL i 1992. Her dannede det rammen om de olympiske lege i Barcelona. Med plads til 55.926 tilskuere er det det sjette største stadion i Spanien.

Estadi Olímpic Lluís Companys er beliggende i den sydlige del af Barcelona. For at komme hertil er der gode muligheder med den offentlige transport i Barcelona. Dette kan både være med bus, tog eller undergrunden. Klik her for at læse mere om hvordan man nemmest kommer fra det centrale Barcelona og ud til Estadi Olímpic Lluís Companys.

Den catalanske hovedstad Barcelona

Den Catalanske hovedstad, og næststørste by i Spanien, Barcelona er bestemt et besøg værd. Ikke nok med at byen er hjemsted for en af verdens absolut største fodboldklubber, FC Barcelona, så er det også en by der byder på en lang række af arkitektoniske vidundere og seværdigheder. Barcelona er derudover beliggende i det nordøstlige Spanien lige ud til Middelhavet, hvilket også gør dem til en oplagt destination hvis du søger efter lidt varmere himmelstrøg.

Vi har skrevet en artikel om Barcelona som by og alle de muligheder byen har at byde på. Den kan du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.