Fodboldrejse til Chelsea
CHE Chelsea
VS
NFO Nottingham Forest
Rejseperiode 5. oktober - 7. oktober
Kamp 5. oktober, 2024 kl. 15:00
Stadion Stamford Bridge
BEMÆRK! Kampdato er ikke endeligt fastlagt - Læs her hvad det betyder for din rejse?

Oplev Chelsea mod Nottingham Forest fra kun 3.595 kr. pr. person

Fodboldrejse til Chelsea – Nottingham Forest på Stamford Bridge i Premier League. Få en fantastisk oplevelse på Stamford Bridge i London, hvor Todd Boehlys dyre drenge fra Chelsea tager imod traditionsklubben Nottingham Forest

Vælg jeres billetter

General Admission - Langside Inkluderet i prisen
Captains/Managers Bar + 500,- pr person
Blues Dining Hospitality + 1000,- pr person
Museum Package Hospitality + 2000,- pr person
General Admission - Langside

Udsigtsbilledet er kun vejledende og ikke et nøjagtigt billede fra pladserne

Billetten inkluderer:
Siddepladser på Upper West Stand.
Garanteret siddepladser sammen for alle rejsende.
Adgang til det nyrenoverede West View lounge område.
Billetter uploades som E-Tickets i Mit FanTravel 1-3 dage før kampen.

Vælg jeres hotel

ibis London Earls Court

Eller tilsvarende
Inkluderet i prisen
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Eller tilsvarende
+ 500,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Wilde London Paddington

Eller tilsvarende
+ 700,- pr. person
Vælg dette hotel
Dette hotel er valgt

Vælg jeres rejseperiode

Denne tur inkluderer følgende rejseperiode, men kan forlænges nedenfor for 895 kr. pr. person pr. ekstra overnatning
til

Vælg betalingsmetode

Når rejsen bestilles mere end 60 dage før kampdato, tilbyder FanTravel at betalingen deles op i to. Et depositum ved bestilling og restbeløbet faktureres tættere på kampstart. Du kan læse mere om vores depositum under FAQ.
Depositum - Betal 50% af pakkeprisen nu og resten 60 dage før rejsen
Fuldt beløb - Betal hele pakkeprisen med det samme

Vælg antal rejsende

Skal I mere end 5 personer afsted, så kontakt os venligst før bestilling på kontakt@fantravel.dk eller på 25 86 30 00, så vi kan hjælpe jer på den bedst mulige måde.
Rejsende - 1. person
E-mail *

Bemærk! Bookingen laves i dette navn, og denne mailadresse modtager login til Mit FanTravel m.m.

Rejsende - 2. person
E-mail (Valgfrit)

Fodboldrejse til Chelsea – Nottingham Forest

Her kan du booke din fodboldrejse til ChelseaNottingham Forest i Premier League. Vi tilbyder officielle billetter til Chelsea mod Nottingham Forest på Stamford Bridge i Premier League. Det betyder, at du kan være helt tryg i hele forløbet fra bookingen hos os og til du står på Stamford Bridge. Klar til at få en oplevelse for livet.

Få en unik oplevelse på Stamford Bridge

Her på siden finder du vores udvalg af officielle billetter til Chelsea og godt beliggende hoteller i London. Hotellerne er af forskellig standard, alt efter smag og behag. Som vi plejer at sige, så vil vi aldrig sælge en rejse, som vi ikke selv ønsker at tage på. Vi kan derfor stå 100% inde for det vi tilbyder.

I pakken her på hjemmesiden er der ikke fly inkluderet. Vi vil dog meget gerne komme med et tilbud på kampen inkl. fly. Det eneste du skal gøre er, enten at smide os en mail på kontakt@fantravel.dk eller et kald på 25 86 30 00 (indenfor vores åbningstider) og så står vi klar til at hjælpe med dette.

Det samme gør sig gældende, hvis du har specifikke ønsker til hotel eller den generelle sammensætning af rejsen. Så smid os en mail eller et opkald, og så skal vi nok sammensætte rejsen lige nøjagtigt som I ønsker det.

Om Stamford Bridge

Stamford Bridge er beliggende i det vestlige London. Stamford Bridge er det 9. største stadion i Premier League, med plads til 40.341 tilskuere. Stamford Bridge er dog blandt de mest ikoniske i Premier League. På trods af det, vil Chelsea gerne renovere og udbygge Stamford Bridge.

Den nemmeste og hurtigste måde at komme til Stamford Bridge på, er ved at tage Undergrunden til Fulham Broadway Station. Fra Fulham Broadway Station er Stamford Bridge blot beliggende få minutters gang væk. Vi anbefaler, at man benytter den offentlige transport med Undergrunden for at komme både til og fra stadion.

Fodboldhovedstaden London

Når du snakker fodboldhovedstader, skal London sættes helt i top. Med intet mindre end 18 større fodboldklubber i byen, overgår den alle andre når det kommer til antal. London byder derudover på et stort antal seværdigheder som alle er værd at se, shopping muligheder i lange baner, samt et uendeligt stort udvalg af spisesteder.

London er derfor den perfekte by at besøge for de fodboldinteresserede, som også vil meget mere end bare fodbold.

Vi har også skrevet en artikel om London som fodbold by og alle de andre muligheder byen har at byde på, som du kan læse ved at klikke her.

Trygt, sikkert og nemt

Vi bestræber os altid på at leve op til tre simple, men krævende, målsætninger. Det skal være trygt at booke en fodboldrejse via os hos FanTravel. Du skal føle dig tryg for det første øjeblik du får kontakt med os og indtil du igen er hjemme, med en stor oplevelse i bagagen.

Det skal være sikkert. Vi sikrer, at der aldrig opstår udfordringer i forbindelse med dine billetter til kampene. Dette hører man desværre for ofte hører historier om fra venner og bekendte. Det gør vi ved, at vi altid udelukkende benytter officielle kanaler til vores billetter.

Billetterne kommer altid enten direkte fra klubben, eller via en samarbejdsagent udpeget af klubben til at facilitere billetter til rejsebureauer som os.

Til sidst skal det være nemt. Det skal være nemt for dig som rejsende at se og forstå hvad du booker hos os. Det skal ligeledes være nemt efter din booking at tilgå den, at komme i kontakt med os og eventuelt også ændre i din booking.

Dette gør vi ved, at alle kunder får et unikt login til Mit FanTravel. Mit FanTravel er et sted hvor du kan se alt om din kommende rejse og hvor du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os. Både før, under og efter din rejse.