KAMPEN ER IKKE ENDELIGT FASTLAGT – HVAD BETYDER DETTE?

Står der at den kamp I har kig på ikke er endeligt fastlagt, så betyder det at datoen kun er en umiddelbar indikation af weekenden/midtugen som kampen spilles i. Længere nede kan I se en oversigt over hvornår kampene i de forskellige måneder bliver endeligt fastlagte. Er kampen ikke endeligt fastlagt betyder det, at den nemt kan rykkes fra eksempelvis lørdag til fredag, søndag eller mandag, hvis det er en weekendkamp og fra onsdag til tirsdag eller torsdag hvis det er en midtuge-runde.

Det er vigtigt at være opmærksom på dette i forhold til bestilling af specielt fly, hvor vi som udgangspunkt anbefaler at man venter med dette til kampene er endeligt fastlagt, med mindre man har overnatninger som dække alle mulige spilledatoer i den pågældende spillerunde.

Regler & vilkår for bestilling af pakkerejser

I anden halvdel af sæsonen er der altid lidt flere spørgsmålstegn omkring kampprogrammerne, her kan videre avancement i Cupturneringer eller Champions League medføre, at allerede endeligt fastlagte kampe bliver rykket én dag frem eller tilbage og i nogle tilfælde rykke kampen til et helt andet tidspunkt. Vi forsøger altid for at gøre tydeligt opmærksomme på eventuelle muligheder for ændringer, både på bestillingssiden og I vil også blive bedt om at bekræfte at I er indforstået med denne risiko efter bestillingen og inden bestillingen bekræftes endeligt af os.

HVORNÅR BLIVER KAMPENE ENDELIGT FASTLAGT?
I Premier League bliver kampene oftest endeligt fastsat ca. 1-2 måneder før spilledatoen. Champions League og Europa League kampe er altid endeligt fastlagte fra kort tid efter lodtrækningen, og dermed allerede fra når vi ligger dem op på siden. I La Liga bliver kampene oftest først endeligt fastlagt 2-3 uger før kampen. Det betyder, at skal man til Spanien og se fodbold så anbefaler vi altid at man køber fly og hotelovernatninger fra fredag til mandag hvis det er en weekendkamp og fra tirsdag morgen/middag til fredag hvis det er en midtuge kamp. I Serie A og Bundesligaen fastlægges der oftest et par måneder frem af gangen.

HAR DU STADIGVÆK SPØRGSMÅL?
Skulle du stadigvæk have spørgsmål efter at have læst ovenstående, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at tage fat i os på kontakt@fantravel.dk eller lige her.