REGLER & VILKÅR FOR DEPOSTIUM

Vi anbefaler, at I også læser følgende grundigt igennem:
– Indrejse & adgang til stadion: Potentielle krav om afsluttet vaccineforløb.
– Om tryghedsforsikringen inkluderet i alle bookinger.
– Generelle regler og vilkår for bestillinger af pakkerejser.

På grund af den fortsatte usikkerhed omkring COVID-19 situationen, kommende potentielle restriktioner for tilskuere og indrejse, har vi valgt i denne sæson at lave en model med betaling af depositum ved booking, fremfor fuld betaling ved reservation som normalt.

I forhold til depositum har vi valgt at inddele alle 19 hjemmekampe i Premier League op i A og B kampe med depositum på henholdsvis 1.000 kr. og 500 kr., afhængig af hvilken kamp man booker til. For alle øvrige ligaer vil depositum være 500 kr. pr. person uanset kamp. Kommende kampe i Champions League, Europa League, Conference League , FA Cup og Carabao Cup og nationale cupturneringer vil forventeligt ikke blive med depositum, da der fra salgstidspunkt til afrejsetidspunkt kun vil være kort tid.

Derfor gør følgende sig gældende i forhold til depositum for jeres bestillinger, med mindre andet er tydeligt angivet ved booking eller aftalt på skrift inden booking:

  • Depositum betales direkte ved booking og er opgjort som en pris pr. person. Betalingstidspunktet for den resterende del af rejsen vil for kampene i 2021 være 4 uger før afrejse, mens det for kampene i 2022 vil være 3 måneder før afrejse.
  • I forbindelse med bookingen af en rejse, vil du kunne se prisen pr. person for rejsen, samt du vil kunne se hvad de enkelte tilvalg koster pr. person. Efter booking, når vi sender den endelige bookingbekræftelse, vil vi også gøre tydeligt opmærksomme på den endelige pris samt hvornår restbeløbet skal betales.
  • Depositum er ikke refunderbart og rejsen er bindende efter bestilling. Det betyder også, at hvis du efter bestilling og betaling af depositum ikke længere ønsker din rejse, så vil depositum være tabt. Dette vil ligeledes være tilfældet, hvis du ikke betaler rejsens restbeløb indenfor den givne tidsperiode.
  • Vi har nedenfor forsøgt, at lave en kort guide med de oftest stillede spørgsmål omkring depositum, for at forsøge og gøre det endnu mere overskueligt hvilke regler der gør sig gældende.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM DEPOSITUM:

Hvorfor skal jeg betale depositum?

Vi har valgt at tage depositum i 2021/2022 sæsonen, på grund af usikkerhederne omkring mulige tilskuere- og rejserestriktioner. Dette for at lave den mest optimale proces både for os, og jer som kunde, i forbindelse med ture som eventuelt måtte skulle aflyses og refunderes som følge af coronasituationen.

Kan jeg få mit depositum tilbage?

Ved betaling af depositum og booking af rejsen gælder vores normale regler og vilkår for bookinger hvilket betyder, at bestillingen er bindende og der ikke længere er nogen returret. I tilfælde af, at rejsen må annulleres som følge af coronarestriktioner eller lignende, så vil der naturligvis være en refundering af depositum eller det fulde indbetalte beløb i henhold til vores normale regler og vilkår, samt ekstra tryghedsforsikring der er tillagt alle pakkerejser i denne tid. Læs mere om tryghedsforsikringen ved at klikke her.

Hvornår skal det fulde beløb betales?

Det fulde beløb for rejsen skal som udgangspunkt betales 4 uger før afrejse for alle kampene i 2021, mens det for alle kampene i 2022 vil skulle betales 3 måneder før afrejse. Efter booking vil vi ligeledes sende en opdatering på det resterende beløb der skal betales for rejsen, samt hvornår og hvordan denne skal betales.

Kan jeg ændre i min rejse efter booking?

Det bestilte på hjemmesiden i forbindelse med din booking er som udgangspunkt bindende. I forhold til jeres billetvalg vil det i mange tilfælde ikke kunne lade sig gøre at enten op- eller nedgradere dette efter bestilling på hjemmesiden, mens det i forhold til hotelvalg oftest vil være muligt for os at lave ændringer heri frem mod betalingstidspunktet for den resterende del af rejsens pris.

Hvad hvis jeg ikke betaler den resterende del af prisen til tiden?

Hvis du ikke betaler den resterende del af rejsens pris ud fra de vilkår vi har opsat, så vil vi betragte din booking som værende annulleret og dit depositum vil ikke blive refunderet. Vi vil naturligvis altid forsøge at indgå i en dialog med dig som kunde inden, at vi når til dette punkt.

Kan jeg vælge at betale det fulde beløb med det samme i stedet for depositum?

Dette er desværre ikke en løsning vi som udgangspunkt tilbyder på nuværende tidspunkt, med de fortsatte usikkerheder omkring tilskuere- og rejserestriktioner. Det kan være, at vi ændrer fra denne metode med depositum til fuld betaling ved reservation på et senere tidspunkt i sæsonen. Hvis du har en specifik forespørgsel på betaling af det fulde beløb ved booking, så kontakt os eventuelt på kontakt@lfcrejser.dk og vi ser på hvad vi kan gøre.

Hvilke kampe er A og B kampe?

I forhold til depositum er kampene inddelt i tre priskategorier, med forskellige depositum beløb for de enkelte kampe. Her er et overblik over hvilke kampe der går ind under hvilken kategori:

  • A kampe (1.000 kr. i depositum pr. person): Når modstanderne er: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United eller Tottenham.
  • B kampe (500 kr. i depositum pr. person): Alle øvrige modstandere.

For alle øvrige ligaer udover Premier League vil depositum være 500 kr. pr. person uanset modstander, med undtagelse af El Clásico hvor depositum vil være 1.000 kr. pr. person. Kampe i Champions League, Europa League, Conference League og nationale cupturneringer vil som udgangspunkt ikke være med betaling af depositum ved bestilling, da der fra kampenes fastlæggelse til afrejsetidspunktet kun er en begrænset tidsperiode.

HAR DU STADIGVÆK SPØRGSMÅL?
Skulle du stadigvæk have spørgsmål efter at have læst ovenstående, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at tage fat i os på kontakt@fantravel.dk eller lige her.