REGLER & VILKÅR FOR DEPOSTIUM

Vi anbefaler, at I også læser følgende grundigt igennem:
– Om tryghedsforsikringen inkluderet i alle bookinger.
– Generelle regler og vilkår for bestillinger af pakkerejser.

For alle bookinger af rejser med afrejse i 2023 har vi indført, at der i første omgang kun skal betales et depositum i forbindelse med reservationen. Dette skyldes, at der længe har været efterspurgt andre betalingsmetoder end betaling af det fulde beløb ved reservation af rejser med lang tid til afrejsedatoen. Såfremt I skulle ønske at betale det fulde beløb med det samme, så kan I også godt det. Dette kan gøres enten ved at kontakte os før reservation eller efter og så kan vi sende faktura til betaling af restbeløbet umiddelbart herefter.

Til langt de fleste kampe i 2023 vil depositumbeløbet være på 1.000 kr. pr. person, hvor det til de helt store kampe godt kan være lidt højere. I forbindelse med reservation af kampe hvor der kun forudbetales et depositum gælder følgende regler, med mindre andet er tydeligt angivet eller aftalt på forhånd:

  • Depositum betales direkte ved booking og er opgjort som en pris pr. person. Betalingstidspunktet for den resterende del af rejsen vil være 3 måneder før afrejsedatoen. I vil modtage en faktura pr. mail med opkrævning af restbeløbet, når det er tid til betaling.
  • I forbindelse med bookingen af en rejse, vil du kunne se prisen pr. person for rejsen, samt du vil kunne se hvad de enkelte tilvalg koster pr. person. Efter booking, når vi sender den endelige bookingbekræftelse, vil vi også gøre tydeligt opmærksomme på den endelige pris samt hvornår restbeløbet skal betales.
  • Depositum er ikke refunderbart og rejsen er bindende efter bestilling. Det betyder også, at hvis I efter bestilling og betaling af depositum ikke betaler restbeløbet, så vil depositum være tabt.
  • Der kan ikke ændres i diverse tilvalg og tilkøb af billetter efter betaling af depositum. I de fleste tilfælde vil det være muligt at ændre i tilvalg og tilkøb for hotelovernatning(er), men det er ikke garanteret at beløbet for ændring heraf vil matche det angivede beløb ved reservation.
  • Vi har nedenfor forsøgt, at lave en kort guide med de oftest stillede spørgsmål omkring depositum, for at forsøge og gøre det endnu mere overskueligt hvilke regler der gør sig gældende.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM DEPOSITUM:

Hvorfor skal jeg betale depositum?

Vi har valgt at der som udgangspunkt kun skal betales depositum for alle kampe i 2023, da dette har været meget efterspurgt. Såfremt I ønsker at betale det fulde beløb med det samme, så kan dette også godt lade sig gøre ved enten at kontakte os før booking eller umiddelbart efter.

Kan jeg få mit depositum tilbage?

Ved betaling af depositum og booking af rejsen gælder vores normale regler og vilkår for bookinger hvilket betyder, at bestillingen er bindende og der ikke længere er nogen returret. I tilfælde af, at rejsen må annulleres som følge af coronarestriktioner eller lignende, så vil der naturligvis være en refundering af depositum eller det fulde indbetalte beløb i henhold til vores normale regler og vilkår, samt ekstra tryghedsforsikring der er tillagt alle pakkerejser i denne tid. Læs mere om tryghedsforsikringen ved at klikke her.

Hvornår skal det fulde beløb betales?

Det resterende beløb for rejsen vil blive opkrævet 3 måneder før afrejsedatoen. Beløbet vil blive opkrævet via faktura der sendes pr. mail minimum to uger før betalingsfrist. Alle kampene i 2023 vil blive ændret til fuld betaling i forbindelse med reservation i november.

Kan jeg ændre i min rejse efter booking?

Det bestilte på hjemmesiden i forbindelse med din booking er som udgangspunkt bindende. I forhold til jeres billetvalg vil det i mange tilfælde ikke kunne lade sig gøre at enten op- eller nedgradere dette efter bestilling på hjemmesiden, mens det i forhold til hotelvalg oftest vil være muligt for os at lave ændringer heri frem mod betalingstidspunktet for den resterende del af rejsens pris.

Hvad hvis jeg ikke betaler den resterende del af prisen til tiden?

Hvis du ikke betaler den resterende del af rejsens pris ud fra de vilkår vi har opsat, så vil vi betragte din booking som værende annulleret og dit depositum vil ikke blive refunderet. Vi vil naturligvis altid forsøge at indgå i en dialog med dig som kunde inden vi når til dette punkt.

Kan jeg vælge at betale det fulde beløb med det samme i stedet for depositum?

Ja. Du kan enten kontakte os på kontakt@fantravel.dk inden booking via hjemmesiden, eller du kan gøre det efter booking og betaling af depositum, og så sender vi en opkrævning af restbeløbet med det samme.

HAR DU STADIGVÆK SPØRGSMÅL?
Skulle du stadigvæk have spørgsmål efter at have læst ovenstående, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at tage fat i os på kontakt@fantravel.dk eller lige her.